BESPLATNA DOSTAVA U HRVATSKOJ ZA NARUDŽBE VEĆE 375 HRK / BESPLATNA DOSTAVA U AUSTRIJI I NJEMAČKOJ ZA NARUDŽBE VEĆE od 200 €

BESPLATNA DOSTAVA U HRVATSKOJ ZA NARUDŽBE VEĆE 375 HRK / BESPLATNA DOSTAVA U AUSTRIJI I NJEMAČKOJ ZA NARUDŽBE VEĆE od 200 €

Privatnost i sigurnost

Informacije o obradama osobnih podataka i Vašim pravima sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka.

Informacije o voditelju obrade

Voditelj obrade osobnih podataka je BROLO d.o.o., Brolo 28, 52460 Buje, OIB: 32204973122.

Kontakt voditelja obrade: info@croatiarevealed.com

Zašto obrađujemo osobne podatke?

1. Registracija korisničkog računa

Kupnju proizvoda na našim stranicama mogu obaviti samo registrirani korisnici. U postupku registracije novog korisnika potrebno je unijeti željeno korisničko ime, adresu elektroničke pošte i lozinku. Ti podaci potrebni su nam za održavanje Vašeg korisničkog profila. Kao posebna mjera zaštite, lozinka koju unesete bit će obrađena naprednim tehničkim metodama i pohranjena u kriptiranom obliku.

Vrijeme pohrane: Do deaktivacije korisničkog računa, isključivo na zahtjev korisnika.

Pravna osnova obrade: Ugovorni odnos s korisnikom, koji nastaje registracijom korisnika i prihvaćanjem Općih uvjeta poslovanja.

2. Kupovina i dostava

Kada kao registrirani korisnik vršite narudžbu, uz Vaše ime i prezime, potrebna nam je i adresa za dostavu te adresa za račun (ako je različita od adrese za dostavu). Ako ste odabrali opciju izdavanja R1 računa, tražit ćemo Vas podatke o pravnoj osobi (naziv, adresa, OIB). Ovi podaci su nam nužni kako bismo Vam mogli dostaviti proizvode na željenu adresu i ispostaviti valjani račun.

Vrijeme pohrane: Podatke koji su nužni za izdavanje računa čuvat ćemo 11 godina od izdavanja, sukladno posebnim propisima iz područja računovodstva.

Pravna osnova obrade: Ugovorni odnos s korisnikom, koji nastaje naručivanjem proizvoda u web trgovini.

3.Sudjelovanje na eventima

Ako se želite prijaviti za sudjelovanje na izletničkim ili wine-tasting turama, tražit ćemo Vas ime i prezime, te adresu
elektroničke pošte i broj telefona za kontakt, kako bismo Vam mogli rezervirati izlet ili turu u odabranom terminu.

Vrijeme pohrane: Podatke o rezervaciji izleta ili ture čuvat ćemo za vrijeme korištenja korisničkog računa, a u nekim slučajevima i duže, primjerice ukoliko je potrebno dokazati kupnju i/ili rezervaciju usluge.

Pravna osnova obrade: Ugovorni odnos, koji nastaje rezervacijom izleta ili ture.

4. Newsletter

Ako ste registrirani korisnik ili ako ste već izvršili barem jednu kupnju u našoj online trgovini, Vašu adresu elektroničke pošte koristimo i za slanje newslettera o našim uslugama i promotivnim akcijama ili drugim informacijama koje se odnose na naše usluge i proizvode. Ova obrada osobnih podataka temelji se na našem legitimnom interesu.

Ukoliko ste se na newsletter prijavili dobrovoljno putem online obrasca, obrada osobnih podataka temelji se na privoli koju u svakom trenutku možete povući jednostavnom odjavom s newsletter liste.

Neovisno o pravnoj osnovi, Vašu adresu elektroničke pošte sačuvat ćemo sve dok ste prijavljeni na našu newsletter listu. U bilo kojem trenutku možete se jednostavno odjaviti odabirom mogućnosti na dnu poruke, te Vam nakon toga više nećemo slati newsletter.

5. Obrazac za kontakt i pritužbe

Svi posjetitelji naših stranica mogu nam se javiti koristeći obrazac za kontakt i pritužbe. U navedeni obrazac nužno
je upisati Vaše ime (možete upisati i prezime) i adresu elektroničke pošte na koju ćemo Vas kontaktirati. Tako prikupljene osobne podatke koristit ćemo isključivo u svrhu da Vas kontaktiramo s ciljem da odgovorimo na Vaš upit ili riješimo pritužbu. Nakon što odgovorimo na Vaš upit, Vaše podatke više nećemo obrađivati

Vrijeme pohrane: Do rješavanja upita, tj. 12 mjeseci od ulaganja pritužbe sukladno propisima iz područja zaštite potrošača.

Pravna osnova obrade: Privola ispitanika.

Tko još obrađuje Vaše osobne podatke?

Kad naručujete proizvode ili usluge u našoj web trgovini, proces plaćanja moguće je, između ostalog, provesti i putem WSPay servisa za elektroničku naplatu. U tom slučaju, nakon odabira proizvoda ili usluga bit ćete preusmjereni na stranicu WSPay servisa koji će Vas tražiti unos podataka za plaćanje. Podaci koje unesete u WSPay aplikaciju bit će vidljivi samo WSPay-u te neće biti vidljivi nama. Više informacija o tome kako WSPay koristi osobne
podatke pročitajte na njihovim stranicama. Ako ne želite plaćanje izvršiti putem WSPay servisa, možete odabrati neki drugi način plaćanja.

Kako bismo Vam dostavili kupljene proizvode, koristimo usluge naših dostavnih partnera – davatelja poštanskih usluga. Dostavnom partneru zaduženom za Vašu pošiljku proslijedit ćemo Vaše ime, prezime i adresu dostave.

Newslettere šaljemo koristeći servis Mailchimp, a isti servis koristimo i za održavanje liste primatelja newslettera. S Mailchimpom dijelimo samo informaciju o Vašoj adresi elektroničke pošte, što je neophodno kako bismo Vam
mogli poslati newsletter. Tvrtka koja nam pruža Mailchimp servis je The Rocket Science Group LLC (dalje: RSG) sa sjedištem u Sjedinjenim Američkim Državama te su oni u ulozi izvršitelja obrade. Sa RSG smo potpisali ugovor o obradi osobnih podataka čiji su sastavni dio i standardne ugovorne klauzule o prijenosu osobnih podataka između voditelja i izvršitelja obrade.

Kolačići

Kolačići su male datoteke (informacije) koje se pohranjuju na Vaše računalo, tablet ili mobilni telefon, te u pravilu spremaju postavke korisnika za određenu stranicu ili omogućuju neke napredne funkcionalnosti na web stranici.

Na našim stranicama koristimo nužne kolačiće bez kojih stranice ne bi mogle raditi, te funkcionalne, statističke i marketinške kolačiće, isključivo uz Vašu suglasnost.

Vaša prava

U svim postupcima obrade Vaših osobnih podataka imate pravo pristupa i ispravka osobnih podataka, te ograničenja obrade osobnih podataka. Ovisno o pravnoj osnovi, možete ostvariti i pravo na prenosivost podataka, prigovor na obradu i povlačenje privole za obradu. U slučaju kad ne postoji pravna osnova za daljnju obradu Vaših osobnih podataka, imate pravo zatražiti njihovo brisanje.

Zahtjeve i upite koji se odnose na Vaša prava u obradama osobnih podataka uputite na: info@croatiarevealed.com.

Možete uložiti i pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP) na adresu: Selska cesta 136, 10000 Zagreb, ili na adresu elektroničke pošte: azop@azop.hr.

Requests and inquiries regarding your rights in the processing of personal data should be sent to: info@croatiarevealed.com.

You can also lodge a complaint to the Croatian Personal Data Protection Agency (AZOP) at the address: Selska cesta 136, 10000 Zagreb, or by email: azop@azop.hr.

Croatia Revealed

Ekskluzivni svijet tradicionalnih i domaćih hrvatskih proizvoda

Pretraga

Jeste li stariji od 18 godina?

Ulaskom na ovu stranicu prihvaćate našu Politiku privatnosti

Dobrodošli u našu internet trgovinu. Volimo to što radimo i imamo mnogo zanimljivih stvari za podijeliti s vama. Budući da cijenimo odgovornu komunikaciju, ljubazno vas molimo da potvrdite svoju dob.

Open chat
1
Need help?
Hello 👋
Can we help you?